wat?

Een mooie gelegenheid om een halve dag kennis te maken met het wondere werk met systeem-opstellingen !

Familie- en andere systeem-opstellingen zijn processen waarbij de client personen/elementen die relevant zijn voor zijn/haar 'kwestie' door middel van representanten opstelt in een ruimte. De opsteller krijgt als waarnemer bevrijdende inzichten: zowel met het hoofd als 'in het hart'. Hij/zij vindt meestal ook handvaten om zich vrijer en liefdevoller te gaan bewegen in de gegeven situaties, relaties en systemen. De veranderingen die hij/zij achteraf kan vaststellen zijn zowel subtiel als soms ongemeen verrassend.

Toeschouwers en representanten herkennen dikwijls eigen thema's in de opstellingen, of komen tot nieuwe ervaringen, waardoor het werk van de 'opsteller' ook voor hen veelal helend en verrijkend is.   In deze opstellingen-dag zetten we mogelijk nog een stap verder (indien het strookt met de nood van de cliënt) met een nieuwe werkwijze die bewust tegelijkertijd heling beoogt voor lichaam, psyche, de relaties als het maatschappelijk/globale. 

We vonden hiervoor een veilige omgeving in de huiskamer van Gertie Driessen, die ons ook van aardse voeding zal voorzien.

locatie 

huiskamer-locatie in Herselt

wanneer?

donderdag 27 oktober 10u-14u(30)

begeleiding

Rik Verschueren

gastvrouw

Gertie Diessen

deelname

opstellers: 85€   (nog plaats voor één opsteller)

representanten: 20€

> middagsoep met brood inbegrepen

inschrijven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.