• Maak 'live' kennis met de gemeenschapsgrond en werkwijze van Bright Futures.
  • Ontvang heel gericht de info die relevant is voor jouw interesse en behoeften.
  • Laat je inspireren. Verdiep je eigen dromen, plannen of praktijk. 

Het gemeenschapsgrond-project 'hart van de Merode' wakkert bij heel wat mensen het vuur aan voor hun eigen droomprojecten. Wie al actief is in een ander gemeenschapsproject laat zich er ook graag inspireren. De vraag naar vrijblijvende kennismaking met onze visie, ervaring en aanpak is dan ook groot.Kennismaking kan via de Rondleiding Gemene Gronden of door deelname aan één van de andere activiteiten op het terrein. Deelname aan het Bright-Futures-gezelschapspel krijg je geeft je info over de specifieke aanpak en 'spelregels' van Bright Futures, maar ook inzicht in je eigen drijfveren en mogelijkheden. 

Wil je het persoonlijker, en op een moment dat voor jou past?

Geniet dan van een buitenkans om Bright Futures te leren kennen in een persoonlijke rondleiding van 1,5 uur. 
Daarbij wordt je geïnintroduceerd in het verhaal en de werkwijze van Bright Futures en krijg je antwoord op jouw eigen specifieke vragen. Je onderzoekt wat je aanspreekt in het project. en dit brengt je dichter bij je eigen plannen, verlangens, drijfveren, het eigen verhaal van jouw (mogelijke)projecten. 

Met deze één op één, coachende rondleiding richten we ons heel precies op dat wat jou in het hart v/d Merode kan inspireren en verder helpen.

Duurtijd: naar keuze 1 à 2 uur

Afspraakbel of mail

Waardering:

  • Normaal tarief 50€/u (weekdagen)
  • Actieve sociale-ondernemers en mensen met Omnium-statuut: 30€/u (weekdagen)
  • Opleg weekend: + 20%

Inbegrepen: beleefwaarde hart v/d Merode, warme ontvangst met koffie/thee, herinnering aan je belangrijkste vraagteken òf 'haha'-moment.

Begeleiding

Rik Verschueren. Professioneel wandelcoach en ruime ervaring als pionier, sociaal ondernemer en tuinder.