wat?

Dit is een dag waarop je, op 'wonderlijke wijze' verbondenheid en heling kan ervaren. 3 tot 4 deelnemers brengen om beurt een persoonlijk vraagstuk.  De andere deelnemers staan ter beschikking als 'representant' of toeschouwer. 

Na een verbindende cirkel, waarin een veilige setting en de juiste condities worden gecreëerd, ga je als opsteller in gesprek met de facilitator. Je gaat kijken naar de verwevenheid van je vraagstuk met je familie-systeem. Daartoe stel je deelnemers op (fysiek in de ruimte) die je gevraagd hebt om belangrijke personen of elementen in je familie-systeem te representeren.
Als opgestelde representant hoef je niets anders te doen dan te ervaren en oprecht je gewaarwordingen te verwoorden, wanneer er naar gevraagd wordt,

Als opsteller krijg je bevrijdende inzichten en ervaringen: zowel met het hoofd als het hart.  Dankzij bewuste verschuivingen in de opstelling van je familie-systeem, vind je wegen en handvaten om je vrijer en liefdevoller te gaan bewegen in de 'problematische' situaties, relaties en systemen waarin je zoekende was. Na afloop, merk je veranderingen, heel subtiel en geleidelijk maar soms ook snel en verassend.

Neem je deel als toeschouwer of representant dan herken je in de opstellingen meestal ook eigen thema's. Nieuwe inzichten en ervaringen maken het werk van de 'opsteller' ook voor jou helend en verrijkend.

Maar je bent ook welkom, eenvoudigweg om te genieten: te genieten van de intimiteit, de bevrijdende emoties, van de gevoeligheid, de humor en van de liefde en verbondenheid van al wat leeft, die tastbaar worden op zo'n dag. Of zoals een deelnemer het onlangs uitdrukte. . "zo'n dag gaat heel diep en is ook echt FUN !".


locatie 

We werken op de mooie locatie
Het bospad.
Mosvennedreef 14
3140 Keerbergen

wanneer?

zaterdag 17 februari 2024 / 10u-16u

begeleiding

Rik Verschueren

prijs

Toeschouwer/representant: 25€  

Opsteller: 85€
Inbegrepen: koffie & thee 
Lunchpakket mee te brengen.

inschrijven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meld je aan als opsteller (met een eigen vraag) of als representant.
Schrijf tijdig in, de plaatsen zijn beperkt