Geanimeerde dag familieopstellingen  - Veerle Laakdal       

 

Wat? 

Thema's waar wij persoonlijk of als organisatie meermaals tegen aan lopen, zitten dikwijls verweven in onze ruimere context van familie, gemeenschap, cultuur... Verstrikkingen en disfuncties vinden dan hun oorsprong in het onzichtbare streven van systemen om een evenwicht te vinden of te behouden. Zo dragen wij allen heel wat mee van onze voorouders, of van andere delen van het systeem wat eigenlijk niet bij ons hoort. In een opstelling worden die verborgen dynamieken zichtbaar gemaakt door middel van de directe ervaringen van mensen die worden opgesteld als representant voor verschillende delen van het systeem .
Op die manier krijg je als 'vraagsteller' een bevrijdende kijk op je thema, en kan er ruimte gemaakt worden voor gezondheid en levenslust. Door middel van een opstelling kan de levenskracht weer beter gaan stromen in individuen, families, groepen, organisaties, werkvelden etc.

Begeleiding

Rik Verschueren, (BUITENKANS) en Kris Jonckheere (BLAUWESTEEN) faciliteren afwisselend de opstellingen. Een samenwerking die al vele jaren meegaat!
Met humor, toewijding, respect en ruimte voor emotie, worden 'individuele vragen' van deelnemers verbonden tot een intense beleving voor alle aanwezigen. 

"In hun samenwerking tonen Rik en Kris zich meester in het zichtbaar maken van de 'magie van het leven', waarbij ze als vanzelfsprekend ook muziek, zang en meditatie inzetten als ondersteuning voor de opstellingen."

Voor wie? 

> Voor wie kennis wil maken met de bijzondere kracht van deze werkvorm als getuige of representant.
> Voor wie zelf een opstelling wil doen rond een persoonlijke, organisatorische of maatschappelijke kwestie.
> Voor wie zijn geestkracht wil geven en laven aan een groepsgebeuren dat helend en voedend is voor elke aanwezige, in wat voor rol ook.
Je kan deelnemen als vraagsteller; als representant, of gewoon als toeschouwer. 
In elk geval laat een dag opstellingen je niet onberoerd.

Financiële bijdrage /per dag

25 € voor deelnemers zonder een eigen opstelling. (als toeschouwer of representant.)

80 € voor wie zelf een opstelling wil doen.
☞ Annulatie opsteller - minder dan 3 weken voor de opstelling: 30€ / representant minder dan 48u voor de opstelling 10€
Er zijn geen annulatiekosten in geval van quarantaine of afgelasting wegens Corona.

Thee en koffie zijn voorzien. Lunchpakket mee te brengen.

Een week vooraf ontvang je nog een mail met praktische richtlijnen.
 
Meer aanbod 'opstellingen'
 
-> Je kan een persoonlijke of organisatie-opstelling aanvragen op een voorgestelde datum. Contacteer Rik.
-> Wil je graag opgeroepen worden als gelegenheids-representant in een privé- of organisatie-opstelling? Meld je hier vrijblijvend aan voor onze pool 'kandidaat-representanten'.