Met je vragen in het achterhoofd ga je op stap. De natuur en de begeleiding helpen je om je open te stellen voor wat zich aandient, in het gesprek, in jezelf, buiten jou.  Dat voert je op wonderlijke wijze "out of the box", waar de antwoorden, de heling, en de inspiratie naar je toe komen.

Coaching / Wandelcoaching.

Ervaren begeleiding, op jouw unieke pad.

Je hebt een vraag of kwestie die je niet los laat?  In een wandelcoaching of coachingtraject vind je een klankbord, krijg je een nieuwe of ruimere kijk op je vragen, ontdek je nieuwe wegen om er mee om te gaan. Je zoekt inspiratie of een leiddraad? Zakelijk of privé? Praktisch of zingevend? Je wil met volle zintuigen genieten van een begeleide wandeling of je wil dat net eens leren? Ik neem je mee op pad, in jouw of mijn omgeving. Met mijn ervaring als inner facilitator, in contact met de natuur, maar vooral met interesse, sensitiviteit, authenticiteit en humor help ik je gezichtspunten te vinden die nieuw voor je zijn.  Door buiten het bekende te treden schep je ruimte 'waarin de antwoorden naar je toe kunnen komen'.

Je kan kiezen voor een eenmalige wandeling, of ruimer coachingtraject  waarin we stap voor stap naar effectieve verandering in je leven en werk gaan.

Tarief:

Particulieren : 50€/u 
Overheid en btw-plichtigen : 60€/u 

Herverdeling, op vrijwillige basis:

> Korting voor sociale pioniers en mensen met Omniumstatuut:  - 20%.
> Donatie hogere inkomens  ± 2000€ netto: +20%