vrijplaats ?

Een vrijplaats is een plek (fysiek en/of virtueel) waar je open en zonder oordeel jouw ideeën en vragen kan inbrengen rond FEITEN, MOGELIJKHEDEN en OPTIES op een bepaald domein in de TRANSITIE van economie en samenleving.

Het eerste vrijplaats-initiatief draait rond de ELEKTRICITEITS-SECTOR. Het is een experiment waarbij we op zoek gaan hoe persoonlijke expertise én betrokkenheid  collectief-leren kunnen versnellen en positieve actie kan versterken, op basis van een minimum aan organisatie.

De vrijplaats biedt ons de gelegenheid  om te connecteren en samen te leren op basis van passie, persoonlijke betrokkenheid en heel diverse expertise.medicijnwiel08kl

In een ongebonden vrijplaats ontstaat ruimte waarin eco-systemisch meer intelligente oplossingen naar boven kunnen komen,  zonder dat ‘iemand’ het hele plaatje moet beheersen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Maatschappelijke thema's, in systemisch perspectief