Thema's waar wij persoonlijk of als organisatie meermaals tegen aan lopen, zitten dikwijls verweven in onze ruimere context van familie, gemeenschap, cultuur... Verstrikkingen en disfuncties vinden dan hun oorsprong in het onzichtbare streven van systemen om een evenwicht te vinden of te behouden. Zo dragen wij allen heel wat mee van onze voorouders, of van andere delen van het systeem wat eigenlijk niet bij ons hoort. In een opstelling worden die verborgen dynamieken zichtbaar gemaakt door middel van de directe ervaringen van mensen die worden opgesteld als representant voor verschillende delen van het systeem .
Op die manier krijg je als 'vraagsteller' een bevrijdende kijk op je thema, en kan er ruimte gemaakt worden voor gezondheid en levenslust. Door middel van een opstelling kan de levenskracht weer beter gaan stromen in individuen, families, groepen, organisaties etc.

Lees hier meer over het opstellingenwerk.

Openstellingsdagen
Een volle dag van diepgang met 4 individuele familie- en organisatie-opstellingen. 
Met humor, toewijding, respect en ruimte voor emotie, worden 'individuele vragen' van deelnemers verbonden tot een intense beleving voor alle aanwezigen, zowel voor de opstellers als andere aanwezigen.

Raadpleeg de agenda voor data en evt. gelegenheden waarbij ik uitgenodigd word als gast-opsteller voor andere organisaties.

Opstellingen op uw datum.
U zorgt zelf voor 5 à 6 representanten en evt. een locatie. Facilitator: Rik Verschueren
Desgewenst zorgen wij voor een locatie en/of representanten. 
Offerte op aanvraag. U kan evt. de inspanning en kosten bundelen door af te spreken met een tweede opsteller.

Contacteer ons voor verdere voorwaarden.