>> terug naar wandelcoaching beschrijving

Afspraak

Je maakt een afspraak via 0484/237776 of per mail Buiten8kans[at]gmail.com.

Locatie:

Harmoniestraat 50 - Ramsel/Herselt
of nader afgesproken locatie.

Kledij

Voorzie gepaste kledij aan het weer zowel voor bewegen als stilhouden in de buitenlucht.
Reken daarbij op zon, wind, regen. Stevige wandelschoenen of laarzen zijn aan te raden. 
Voorzie desgewenst een hooddeksel tegen teken. Wanneer teken gesignaleerd zijn, controleer je jezelf na de wandeling best ook op teken.

Prijs

Particulieren : 50€ per uur
Btw-plichtigen en overheid : 60€ per uur
De coaching duurt in principe 1,5 uur.  (75€/90€)

Betaling gebeurt liefst contant ter plaatse. Storten kan ook op E69 0015 0086 9478 -- Rode Laakstraat 13 - 2431 Laakdal
Stuur desgewenst je factuurgegevens op voorhand door naar buiten8kans[at]gmail.com

Bij annulatie minder dan een week op voorhand vragen we je 50€ te storten op rek. E69 0015 0086 9478 met vermelding 'annulatie'.  Tot 24 u op voorhand je afspraak eenmalig verplaatsen is gratis.

Herverdeling

Om minder kapitaalkrachtigen de kans te geven op een coaching, kan je volgende regeling spijzen/benutten.

> Is je inkomen > ± 2000€ netto dan kan je 20% meer betalen,
> Heb je het statuut van Verhoogde Tegemoetkoming, of ben je een startende sociale ondernemer; dan kan je 20% korting vragen.

>> terug naar wandelcoaching

 Nieuw - De Buitenkans-agenda rechtstreeks in je ICal-agenda of Google-agenda )°

 2023   

   

zondag
16 april

10u - 19u

Zweethutceremonie
De Heerlijckyt (Geetbets)

zondag
14 mei

10u - 19u

Zweethutceremonie
Ramsel (Herselt)

zaterdag
29 april

10u - 17u

Dag familie-opstellingen
Pellenberg

zaterdag
3 juni

10u - 17u

Dag familie-opstellingen
Pellenberg

 

 __________
(°) klik op de agenda van je keuze
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met velen zijn we op zoek naar onszelf. 'Zichzelf worden' lijkt soms wel het belangrijkste doel in een westers mensenleven. Tegelijkertijd is onze wereld zo snel in verandering, dat wij ons'zelf' misschien wel eens onverwacht zullen moeten herzien en overstijgen.  Het Wilgenvolk zette ons alvast op dat spoor:

 video opent in Youtube-venster 

Blijf in contact.

Schrijf je hier in op de Buitenkans-nieuwsbrief.

Een 6-tal keer per jaar ontvang je dan een mail met een woordje van Rik en de aankondigingen van activiteiten.

  

 Je terug afmelden kan hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geannuleerd. Sociale ondernemers hebben het druk, en we misten nog enkele deelnemers om uit de kosten te komen. 
We overwegen een mini-versie van 24u. Contacteer ons indien je hier interesse voor zou hebben.
Wij blijven ondertussen overtuigd van de nood aan diepgaande ontmoeting onder sociale ondernemenenden én hun gemeenschap, en de werkzaamheid van de natuur daarbij.

Veranderingen in de samenleving worden dikwijls geïnitieerd door pioniers met een sterke visie, beperkt kapitaal, en een groot engagement.
Waar halen zij hun inspiratie, moed en volharding? Waar lopen zij zelf soms op vast? Hoe houden ze het vol? Wat geeft hen diepe voldoening?

Ben jij zo'n actieve sociale ondernemer, pionier en/of leidinggevende in een project dat duurzame sociaal-economische en ecologische impact beoogt? Sta je daarbij al enige tijd met je voeten in de praktijk? Dan heb je  wellicht veel mensen rond je heen; mensen die elk op hun manier je project genegen zijn en eraan willen bijdragen en deelnemen. Tegelijk is de kans groot dat je op zekere hoogte heel alleen staat. 

Tijdens een Europees uitwisselingsprogramma voor sociale ondernemers ('Spark)', stelden we vast dat er niet alleen veel behoefte bestaat aan ontmoeting met 'peers'; collega's die weten hoe het is om 'daar te staan', maar ook om te verbinden met onze diepste drijfveren, angsten, hoop, en de grotere beweging waar we deel van uitmaken. We leerden dat ondernemende pioniers door de vele uitdagingen en het uiterst  boeiende werk ook een risico lopen om afgesneden te worden van hun diepere bron. Er was ook een sterk verlangen naar de natuur, als medicijn, dat ons meer bij onze ware natuur kan brengen.  Dat kan misschien al door een vakantie deugddoende vakantie in de natuur, 'ver van de onderneming'.  Maar wij dachten nog aan een andere vorm.

Hoe zou het zijn om je eens een paar dagen terug te trekken op een eenvoudige plek in de natuur en in alle kwetsbaarheid naar je ware zelf en  je onderneming te gaan kijken, in ontmoeting en begeleid door andere ondernemende pioniers?  Hoe zou het zijn om je te sterken aan hun ervaringen en hun begrip? Om je te laten leiden door wat de natuur je te vertellen heeft? En om in verbinding met je eigen ware natuur en je gedragen te voelen door de grotere beweging waar jij deel van uitmaakt en het beste van jezelf aan bijdraagt?

Thurstan Crockett (Transitie-town-expert in Bristol en nature-coach in Cornwall) en Sabien Windels ('Rooffood'-ondernemer in Gent) en ikzelf (Rik Verschueren - Buitenkans en Bright Futures) verenigen alvast onze ervaring en skills samen bieden je deze zomer een unieke gelegenheid aan om dit te ontdekken:

Wanneer?
Inschrijven voor juli is niet meer mogelijk. 
Geïnteresseerd in een volgende uitgave? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waar?

In het hart van de Merode, Bright Futures - Laakdal (B)

Voertaal?

Voornamelijk ENGELS.

Voor wie?

Er is een beperkt aantal plaatsen.
Prioriteit gaat naar genodigden en vervolgens naar sociale ondernemers, pioniers, ontwikkelaars die al enige tijd actief met een impact-project aan de slag zijn.